Arbeidsrecht

Conflict

Heeft u een conflict op de arbeidsvloer en komt u er samen niet uit? Dan kunt u een expert op het gebied van arbeidsrecht goed gebruiken. Maak kennis met Pantheon Legal in Amsterdam met specialistische kennis en ruime ervaring op het gebied van arbeidsrecht. Wij staan klaar om uw belangen te behartigen en u de helpende hand te reiken. We hebben kwaliteit en persoonlijk contact met onze cliënten hoog in het vaandel staan en we hanteren gunstige prijzen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Zowel werknemers als werkgevers hebben bepaalde rechten en plichten. Het is echter niet altijd even duidelijk wat deze rechten en plichten zijn. Bij problemen op de werkvloer is het inroepen van de hulp van een professionele expert op het gebied van arbeidsrecht een goede zet. Bij Pantheon Legal volgen we alle veranderingen op arbeidsrechtelijk vlak op de voet, zodat we precies weten wat de juiste stappen zijn om te ondernemen. U kunt bij ons terecht voor alle zaken omtrent de arbeidsrechtelijke verbintenis.

Vroegtijdig advies

Bij Pantheon Legal geloven we in het principe van voorkomen is beter dan genezen. Het opstellen van een waterdicht contract tussen partijen is de meest effectieve manier om toekomstige geschillen te vermijden. Het juridisch vastleggen van voorwaarden draagt bij aan heldere afspraken, waardoor langdurige juridische procedures later kunnen worden voorkomen. Met name op het terrein van het arbeidsrecht is dit van essentieel belang, aangezien procedures vaak draaien om wat de betrokken partijen wederzijds kunnen aantonen.

Pantheon Legal kan u ondersteunen bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst of deze grondig voor u analyseren en u van passend advies voorzien.

Gedurende / beëindiging van de arbeidsovereenkomst

Tijdens de uitvoering van werkzaamheden kunnen diverse problemen zich voordoen. Pantheon Legal biedt ook in dergelijke situaties de nodige ondersteuning, zoals bij arbeidsconflicten, disfunctioneren, en ziekte.

Bij beëindiging van een arbeidsovereenkomst zijn vaak vergoedingen verschuldigd door de wederpartij. Het is belangrijk te weten dat deze vergoedingen, evenals de mogelijkheid om arbeidsovereenkomsten op te zeggen, aan strikte termijnen zijn gebonden, wat betekent dat snel handelen noodzakelijk is. Pantheon Legal kan niet alleen bijstaan in (onterechte) ontslagsituaties, maar ook bij het claimen van eventuele vorderingen die voortvloeien uit het beëindigen van een arbeidsovereenkomst.

Het voeren van een juridische procedure is niet altijd de meest geschikte weg. Mocht dit in uw situatie het geval zijn, dan kunnen wij als mediator optreden en bemiddelen om zo tot een oplossing te komen die voor alle betrokken partijen aanvaardbaar is.

Heeft u hulp nodig?

Heeft u een juridisch probleem in de arbeidssfeer en overweegt u een expert in de arm te nemen? Wacht dan niet en neem contact met ons op. We staan direct tot uw beschikking en gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag, zodat u weet waar u staat en wat u kunt verwachten.